Sunday, June 15, 2014

Nyt loppui varastoiminen

Tällä kertaa haluaisin rakas lukijani antaa sinulle seuraavan elämänohjeen: älä varastoi tavaraa. Heitä mieluummin kaikella vesilintua, ja osta uudet kun se aika tulee. Kun neljän vuoden päästä tuhlaat useamman viikonlopun varaston tyhjentelyyn, huomaat, että melkein kaikki maallinen omaisuus on loppujen lopuksi turhaa, ja jos alat laskea varastokustannuksia, voi tulla itku.


7 comments:

 1. Tässäpä taitaa olla vastaus "ongelmaani". Että pitäisi myydä täräyttää kaikki mitä omistan, kun en seuraavaan pariin vuoteen mitään tarvitse...mutta vaikeaa on luopua materiasta, jota on jotenkin ihastuksissaan kerännyt..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä myin lähes kaiken kun Suomesta läksin. Siitä mitä toin mukanani, kahta kolmasosaa en oikeasti tarvinnut. Myy!

   Delete
 2. Olen todennut saman. me vieläpä kuskasimme sen kaiken tarpeettoman ryönän mukanamme tosielle puolelle Suomesa muuton yhetydessä. Nyt kun olen alkanut pikkuhiljaa heitellä veslintuja, niin totesin, että minulla oli tallessa iso arkullinen kartonkisilppua 90-luvulta. Ihan vaan, että jos askarrellessa tulee tarve... Ne ovat kulkeneet matkassani Raahesta Ouluun, Oulusta Savitaipaleelle, sieltä Orivedelle ja Orivedeltä tänne. Ja nyt minä lopulta poltin koko satsin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi eeeei, olisit lähettänyt mulle tänne, mulla ois varasto tyhjänä :D

   Delete
 3. Niin,

  Normaaliasukkaalla hyvä rajoittava tekijä on tila. Mutta auta armias maalla jossa kotipaikka siirtyy perintönä ja lääniä riittää. Liiterit ja pihanpeät on roinaa ja rompoolia väärällään. Siitähän on tehty TV-sarjojakin.

  Keräily muodostuu sairauksenomaiseksi vietiksi ja perikunta joutuu vaikeuksiin. Autoharrastajat ovat vielä asia erikseen. Kirjoitin vuonna 2007 äkillisesti edesmenneestä Esko Rahkosesta ja tässä kirjoituksessa on linkkejä valokuviin miten paljon autonraatoja Eskon jäljiltä jäi. Nykyään on vielä nämä ympäristöasiat pohjavesialueella etenkin.

  http://tinyurl.com/n2orz2z

  ReplyDelete
 4. Terveisiä Kiikasta Susanna!
  Olen jo jonkin aikaa käynyt lukemassa blogiasi (säännöllisen epäsäännöllisesti), kiitos oivaltavasta ja sopivasti huumorilla höystetystä kirjoittelusta. Tuo varastoiminen on ihan kamalaa, varsinkin kun pihapiirissä on varastorakennus, navetta ja vähän matkan päässä suuli. Eikä tarvi mennä niinkään kauas; oma vaatekaappi riittää. Mulla on niin paljon esim. maalaukseen ym. sottaiseen puuhasteluun varattuja kotipaitoja, että nuo mainitut ulkorakennukset, suulit sun muut saa helposti maaliin. Ei jää paidoista kiinni! T. Katja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Katja, anteeksi kun unohtui vastata tähän kivaan ja rohkaisevaan viestiisi!

   Joo, mä tiedän noi maalausvaatteet. Montako maalauspaitaa ihminen voi realistisesti tarvita?

   Ihan hyvin kertyy tosiaan sitä rompetta tänne nurkkiin ilman erillistä, vuokrattua varastoakin. On tässä huomattu jo.

   Delete

Hei, kerro nimesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...