Friday, April 18, 2014

Maalit on seinissä, ja discohana on katastrofi

Kylläpä tuli kaunista jälkeä Farrow and Ballin maaleilla! Ethanin huoneen seinissä on Lulworth Blue, toisessa makuuhuoneessa Skylight. Komeroiden sisukset on maalattu toisin päin, eli sinisessä huoneessa Skylight, ja skylightissä sininen. Katon värinä on Satin Slipper. Ja kylppärissä Hague Blue.

Seiniä ihailtuani päätin vähän säätää discohanaa, kun se tuntui vuotavan, ja koko hanan yläosa lasitarjottimineen jäi käteeni. Vettä lensi joka puolelle, senkin jälkeen kun suljin venttiilin altaan alta. Pidin kättä kuuman vesisyöksyn edessä ja soitin paniikissa Johnille, joka soitti työpaikaltaan naapurin Andrewille, että tulee hätiin sulkemaan talon vesiputkia. Mutta sitten minä hoksasin että siellä altaan allahan on tietenkin kaksi venttiiliä, vaikka se toinen on ihan erinäköinen eikä yhtään venttiilimäinen, ja suljin sen sitten ja vesisyöksy loppui.

Tästä opimme, että jos ostaa hämäräperäiseltä heppulilta ehkä varastetun hanan, niin siinähän sitten kärsii seuraukset eikä voi vaihtaa hanaansa kaupassa kunnolliseen kuittia vastaan.

Puolustukseksemme sanottakoon, että emme hanaa ostamaan mennessä tienneet hämäräperäisyydestä, vaan uskoimme myynti-ilmoitusta jossa luki että tarvikkeita oli jäänyt remonttihommista yli. Mutta hanoja pullistelevan autotallin nähtyämme kotimatkalla vähän uumoilimme, että nyt saattoi olla jonkinasteinen hämärähanakauppias kyseessä.

Muistakaa varoa hämärähanaheppuleita.

Käytävän seiniä ei ole vielä maalattu, niihin
tulee sama kermanvaalea Gliddenin White Room
kuin alakerrassa.

Ethanin sininen huone ja harmaa komero.
Valoa tulee uusista ikkunoista hirveästi lisää.

Harmaasta huoneesta tuli harmoninen ja kaunis.
Toivottavasti sininen komero on kiva yllätys oven avaajalle.
Tuohon komeroon tulee kotitoimiston tarvikkeet.
Kirottu discohana!
Hague Blue lähikuvassa.5 comments:

 1. Replies
  1. Kiitos. Mä en ole aiemmin käyttänyt tällaisia hienompia maaleja, ihan perus-rautakauppakamaa vaan. Nyt päätettiin satsata, kun tilat ovat niin pienet että ei mene paljoa maalia. Kyllä siinä näköjään ero on. Seinissä on ihan erilainen tuntuma ja väri jotenkin ihan hehkuu, varsinkin iltavalossa.

   Delete
  2. Maalari muuten soitti tänään ja sanoi että hän ei ole ennen maalannut Farrow and Ballin maaleilla, ja kehui että niillä oli tosi hieno maalata - emulsio on kevyt mutta peittävä. Hän oli tykännyt tosi paljon.

   Delete
 2. Niin,

  Listoitus on retromaisen massiivinen. Ei mitkään ohuet suikaleet vaan sellaiset jotka oli 1900 -luvun alussa rakennetussa synnyinkodissanikin -Latovainiossa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaikkein massiivisimmat listat ovat vanhoja, luultavasti 20-luvulla tehdystä remontista. Esimerkiksi tuo pikkukomeron ovi on ollut alunperin ilmeisesti ihan oviaukko, ja siinä on ne vanhat listat jäljellä.

   Delete

Hei, kerro nimesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...