Monday, December 23, 2013

Ihanaa joulutassuttelua kaikille!

Blogiarvonnan männäkeväänä voittanut Antero lähetti minulle näin ihanan, rouvansa kutoman joulutervehdyksen! Kauniin väriset, jouluun sopivat, täydellisen kokoiset, taitavasti tehdyt sukat tulivat ahkeraan käyttöön, koska meillä on usein vähän kylmät lattiat, varsinkin aamulla kun me ei pidetä lämpöä kovin korkeana yön aikana. Minulta pääsi pikkainen itku näin suuren huomaavaisuuden vuoksi.


Eilen kävimme Albany Saunassa, ja John sai vihtoa ensimmäisen kerran elämässään. Latviasta tilaamani vihta oli hyvin sidottu, ja siinä pysyivät lehdet erinomaisesti liotuksen jälkeen. Opetin Johnille asiaankuuluvaa sanastoa, kuten vihtavesi, vihdanlehti, löylykauha ja jälkihiki. Hän sanoi että vihtominen tuntui oikein mukavalta ja virkistävältä. Kyllä nyt kelpaa tonttuilla!


Toivotan kaikille satunnaisille ja vakituisille lukijoille oikein suloista joulua! Kiitos kaikista kommenteista ja höpinöideni lukemisesta. Rauhaa ja rentoutumista ja hyvää oloa itse kullekin, ja riemukasta alkua tulevalle vuodelle.

2 comments:

 1. Onpa tosi upeat sukat! Ja ihanaa, että saitte noin autenttisen saunakokemuksen.

  Onnellista joulua! ❤

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa joulua teille myös. Just pari päivää sitten esittelin miehelle kaikki Kerttu-asiat sun blogista ja käänsin tekstit, jotta hänkin ymmärtää miten mahtava on Kerttu. Meitä on nyt Kaliforniassa ainakin kaksi Kerttu-fania!

   Myös Playmobil-tilanteeseen perehdyttiin melko laajasti.

   Delete

Hei, kerro nimesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...