Thursday, October 10, 2013

Nyt pyyhkii hyvin

Kuvassa Susannan Työhuoneen hyvin pyyhkiviä
bambutiskirättejä, niitä voi tilata siitä linkistä.
Susannalla on myös tosi kiva blogi. Tämä ei ollut
maksettu mainos vaan spontaani vinkki.
Isälläni on sellainen tapa, että kun hän alkaa selittää jollekin asialle syitä, hän sanoo että "Ensinnäkin, A..." ja jatkaa sitten vasta selitystä. Ja sitä B:tä ei koskaan tule. Ei koskaan. Kertaakaan en ole kuullut syytä B millekään asialle, mistä isäni on elinaikanani puhunut.

(Edit. Isäni huomautti tämän luettuaan, että tämä johtuu ensinnäkin A, siitä, että en ole kertaakaan elinaikanani antanut hänen puhua loppuun.)

Tällä blogilla menee nyt tosi hyvin ensinnäkin A, siitä syystä, että suuresti ihailemani Jussi Also Sprach Jussi -blogista on kehunut tätä! Kylläpä nyt on aika messevät tunnelmat meillä täällä Kaukana Espoosta -toimituksessa, eli minulla. Luen Jussin blogia uskollisesti, ja usein opin sieltä mielenkiintoisia asioita. Se on hieno blogi.

Sukutraditioita ylläpitääkseni en nyt mainitse mitään syytä B, olihan tuossakin jo ihan tarpeeksi. Ja sitä paitsi voihan sitä ilman useampaakin syytä olla ihan hyvä tunnelma.

Koska muiden kehuminen on kivaa, lisään vielä että jos ette ole tutustuneet TitiVITUNtyy-luontoblogiin niin käykääpä lukemassa. Ai että se on virkistävä! "Aivan normaalisti kuvasin hanhia, niin huomasin, että näähän on jumalauta jotain ekumeenisia kavereita, kun on merihanhia ja kanadanhanhia samassa aurassa. Paskaa oli laituri täynnä jokatapauksessa. Ei minun nuoruudessani!"

Otan Jussilta sen verran mallia että julkaisen tässä huvin vuoksi ja torstain kunniaksi pienen valikoiman hakusanoja, joilla tänne blogiin on vuosien saatossa tultu. Olen niitä omalla Facebook-seinälläni silloin tällöin postaillutkin, mutta mieleeni ei ole tullut laittaa niitä tänne.

Top 5 on sillä lailla vähän mielenkiinnoton, että ne ovat kaikki variantteja sanoista "kaukana espoosta".

Niiden lisäksi tänne on  viime kuukauden aikana löydetty useimmin hakusanoilla "readberry", "kaukana espoosta atlas", "blogi perushomo", "suomi neidot", "töihin googlelle" ja "sussu kaukana suomesta".

Vähän alempaa Google Analyticsin listalta löytyy kaikenlaisia helmiä:

"tuntihotelli espoo" - Hei vaan ja tervetuloa, toivottavasti löytyi?
"näytelmä alastomuus" - Yllättävän tavallinen hakusana. Toivotaan että netistä löytyi jotain aiheeseen paremmin liittyvää.
"diskopallo" - Tää oli kiva hakusana.
"david foster wallace paskaa" - Mitä ihmettä? En ole koskaan tietääkseni maininnut DFW:tä, enkä varsinkaan pitänyt paskana!
"espoo perseestä" - En osaa sanoa tuohon mitään. Olen käynyt vain kaksi kertaa Espoossa, ja olin molemmilla kerroilla aika paljon juovuksissa.
"minä+haluan+soumi+women" - Hyvä, se on viisas päätös. Itse olen kyllä varattu.
"nyppylän neulominen" - Tosi paljon lykkyä sille joka yrittää minun ohjeillani neuvoa nyppylän, tai mitään muutakaan.
"parhaat suomalaiset perseet" - Kiitos, kiitos.
"vitun asuminen, "vitun espoo" ja "vitun keskiluokka" - Nämä näyttäisivät suorastaan liittyvän yhteen.
"musta kasvoton kaapuhahmo unessa" - Nyt ollaan spesifin asian äärellä.

Eipä mulla muuta tällä kertaa. Toivottavasti kaikilla teilläkin menee hyvin!

3 comments:

  1. :D Miten kaikilla muilla tuntuu olevan niin mahtavan hauskoja hakusanoja? Minulla on vaan maailman tylsimmät susannan työhuone sitä ja tätä ja putkien sulatus. Sama kärki vuodesta toiseen. Ei mitään vittuja ja pyllyjä koskaan. Eikä varsinkaan öisiä kaapuhahmoja.

    ReplyDelete
  2. "musta kasvoton kaapuhahmo unessa" Nyt repeilee! :-D

    ReplyDelete
  3. Tuo kaapuhahmo - en voi sille mitään, että mieleen tulee Persupolis :D

    ReplyDelete

Hei, kerro nimesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...