Saturday, September 7, 2013

Suomen parhaat blogit

Ystävällinen henkilö antoi Twitterissä positiivista palautetta ja sanoi löytäneensä tänne Suomen paras blogi -ehdokaslistalta.

En ollut tiennyt tällaisesta kilpailusta mitään, ja olen hyvin otettu ja kiitollinen, että joku teistä lukijoista on tämän blogini sinne ehdokkaaksi laittanut.

Kiitos.

Siellä olikin monta tosi kiinnostavaa ja omintakeista blogia ehdokkaina, niihin kannattaa ehdottomasti tutustua! Suomi on lukemisen ja kirjoittamisen luvattu maa, jossa pohdiskellaan asioita perinpohjaisesti. Se on ihastuttava juttu.

Minusta tuntuu ihan lottovoitolta jo se, että saan tänne kirjoittaa omin lupineni mitä mieleen juolahtaa. Saan ääneni kuuluviin, voin käyttää ilmaisuvälinettäni ja saada sille yleisön.

Olen aikaisemminkin kirjoittanut siitä, miten erinäisten epäonnistuneiden urastrategisten siirtojen jälkeen olen tämän blogin kautta saanut kirjoittamisen ilon takaisin, ja tuntenut vähintään yhtä suurta ammatillista tyydytystä tästä kuin erilaisista palkkaa vastaan tekemistäni kirjoitustöistä. Lukijoiden antama palaute, aito ja välitön kanssakäyminen, on ollut elämäni suuria riemun aiheita viime vuosien ajan.

Kiitos vielä kerran ihan miljoonasti kaikki hienot, viisaat, avarakatseiset, avoimet lukijat. Olette antaneet minulle valtavan ison lahjan. Toivottavasti olen voinut antaa teille edes jotakin pientä vastalahjaksi.

6 comments:

 1. Onnea! Olit lukulistallani jo tätä ennen,

  ReplyDelete
 2. Niin,

  Parhaat blogit ovat juuri tälläisiä joita kirjoitetaan silloin tällöin, vailla mitään tavoitteita tai julistamisen meininkiä.

  ReplyDelete
 3. Hei Sussu! Blogisi on erittäin mielenkiintoinen. Onko sinulla sähköpostiosoitetta jonka kautta sinua voisi lähestyä henkilökohtaisesti? Etsinnöistäni huolimatta en löytänyt mitään muuta yhteydenottokeinoa kuin tämän. Kiitos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, hauska kuulla, kiitos. Olen Twitterissä @SussuL, ja jos et itse käytä Twitteriä, seulasähköpostini on sussu piste spamhater at gmail dot com. Ohjaan sieltä henkilökohtaiseen meiliin kaikki asialliset viestit. Kuullaan!

   Delete

Hei, kerro nimesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...