Thursday, September 19, 2013

Pelkkää pintaa

Tällä blogilla on nyt uusi ulkoasu. Kalifornian lippuun perustuvan, hienon yläpalkin suunnitteli ystäväni, graafikko Teemu Kavasto. Kiitos, Teemu! (Kaliforniassa oli kapina vuonna 1846, silloin kun se vielä kuului Meksikoon, ja osavaltion lippuna on edelleen kapinanaikaisen, hetkeksi itsenäiseksi julistetun valtion lippu. Täällä on osa porukasta edelleen sitä mieltä että itsenäisyys olisi ihan hyvä idea.)

Tuo taustakuvagraffiti on ihan sieltä Bloggerin säädöistä. Taustakuvan voin vaihtaa sitten kun graffiti alkaa väsyttää.

Meidän portaat, aita ja terassi on myös maalattu. Aidasta piti tulla musta, mutta se onkin nyt harmaa. Jotenkin siinä kävi niin. En ole vielä varma olenko sinut sen asian kanssa.

Ja korttelimme viimeinen autiotalo on ostettu ja remontissa! Se nostettiin ensin paaluille ja pantiin perustus alle - puurakenne oli sitä ennen tehty suoraan maapinnalle. Parhaillaan sinne rakennetaan alakertaan toista asuntoa. Siitä tulee nähtävästi kaksi vuokra-asuntoa. Ihan hieno juttu. Aikaisemmin siellä majaili jotain melko hämäriä tyyppejä.

Jos veneenkeikutustekstin myötä tulleita, uusia lukijoita on tätä lukemassa, tervetuloa! Varoitus teille, että remonttihommia esiintyy täällä aina silloin tällöin. Tervetuloa myös Yleläiset, sieltä on Yleisradion intranetistä tullut lukijoita tänne sankoin joukoin!

Punatähtilippumme. 
Maalarit hommissa.
Terassin pohjamaali.
Aita ja portaat valmiina.
Terassi valmiina. 
Naapurin uusi alakerta. 
Tämä on nyt sitä gentrifikaatiota käytännön tasolla.

4 comments:

  1. Hiano yläpalkki! Oikein somalta näyttävät myös terassi, portaat ja aita. Ainakin kuvasta päätellen harmaa sopii aitaankin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Taru! Sulla on niin kaunis blogi että olen ollut ehkä hieman kateellinen :)

      Delete

Hei, kerro nimesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...