Tuesday, June 18, 2013

Talo sai uuden maalin

Synttäribileiden jälkeen pistettiin saman tien uusi härdelli pystyyn, ja mukava ja taitava maalarimme Ismael kävi komeine assistentteineen maalaamassa talon. Siitä tuli meistä aika siisti.

Etusivun ikkunoiden ympäriltä puuttuu vielä ikkunanpuitteita ja sen sellaista, päätettiin että maalataan ensin ja katsotaan sitten mitä koristeita laitetaan. Yläkerran ikkunatkin vaihdetaan vielä, joten fasadin ulkonäkö ei siis ole mitenkään lopullinen.

Maaleina ovat Benjamin Mooren Kendall Charcoal, Chelsea Gray, Fireball Orange ja Super White. Rappuset ja takaterassi maalataan seuraavaksi, mutta se on erillinen urakka.

Maalauksen kunniaksi ostettiin terassille ulkomatto, jonka päällä lemmikkieläimet jostain syystä innostuivat poseeraamaan ja esittelemään suloisuuttaan.14 comments:

 1. Niin,

  Jänniä putkia talon seinustalla alhaalta ylös asti. Jotain tuuletusputkia?

  Räystäskouruja ja rännejä en havaitse ollenkaan, kai siellä sentään sataakin joskus? Kaipa se kuiva maa sitten imee, mutta roiskuu seinille ellei ole rännejä.

  Englannissa silmään pistää miten ovat laittaneet viemäriputket talojen ulkopuolelle. Helpompi remontoida ja jälkikäteisasennuksiakin tehdä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaha, tänne olikin jo kommentoitu. Juu, rännejä on kaikki ne vähän sellaiset neliskanttisen malliset. Ja kyllä ne räystäskourutkin sieltä löytyy, ne tehdään vaan täällä joskus sen mallisiksi kuin olisivat muka osa katon reunaa.

   Pitkällä seinällä näkyy myös yläkerran viemäri ja maakaasulämmittimen kuumailmanpoistoputki.

   Delete
 2. Oikein kauniit värit. Matto on kuin tehty teidän taloanne varten. Ettäs löysittenkin sellaisen. Ihan kuin eläimet oikein osoittaisivat, että kiva kun remontti on pian valmis.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin ajattele! Matto löytyi Overstock-nettisivuilta, mistä saa kaikkea alennustavaraa. Puoleen hintaan.

   Eläimillä on nyt hyvä tunnelma, kun takapihaakin voi jo käyttää ja muutenkin on rennompaa.

   Delete
 3. Ensimmaisessa kuvassa ovelta kadulle katsottuna kuistin vasemmalla puolella ja toisessa kuvassa heti ikkunan vieressa kulkevat valkoiset putket nayttavat minusta raystaskouruilta ja arvelen niiden alkavan rannista. Seka kouru etta ranni on niin hienosti talon variin soinnutettu, etteivat pista silmaan :). Talon omistaja korjannee mikali olen vaarassa. Komea talo. Onneksi olkoon!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oikein meni. Kiitosta vaan. On tässä ollu aika paljon tätä kaikkee nääs. Remonttia. Että vaikea on uskoa että täällä nyt näinkin sivistyneesti jo elellään.

   Delete
 4. Kyllä ne on rännit ja räystäskourut :)

  Hyvän värinen harmaa ja ihana oranssi ovi, meidänkin pitäis maalata ovi uudestaan. Kaunis matto ja IHANA koira!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Mää RAKASTAN oranssia. Kaikki pitäis olla oranssia. Erityisesti auto. Ja ovet.

   Joo on se kyllä aika söötti koira.

   Hei Yksis sun blogissa on joku semmonen, että se ei päivitä tota feediä tonne mun linkkilistaan. Oisko siellä joku asetus muuttunu ku oot muutellu ulkonäköä ja muuta?

   Delete
 5. Koiru ja kissukka - hyvä talo.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ruskea kissukka kieltäytyi valokuvayhteistyöstä. Hän yleensäkin vihaa kaikkea yhteistyötä.

   Delete
 6. Ooh, hyvältä näyttää, ja hieno matto! Jos olis terassi tai parveke, hankkisin heti saman maton. Hyvää juhannusta Sussu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Hyvää juhannusta sullekin. Mulla on suunnitteilla yksi juhannustaikahomma. Tosin vasta lauantaiyönä. Varmaankin bloggaan siitä sitten.

   Delete
 7. Vau, tulipas kovin nättiä!! Kivat värit. Ja suloiset elukat! :)

  ReplyDelete

Hei, kerro nimesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...