Sunday, June 23, 2013

Miehen vehje

Meidän miehellä kun hajoaa tietokone niin hän ryhtyy tällaisiin toimenpiteisiin keittiösaarekkeella. Kuvan alareunassa näkyvän Android-tabletin näytöllä on huolto-ohjeet. Ja kahvia kuluu tietysti kuppi jos toinenkin. Onneksi hänellä oli nyt vielä se vanha, rikkinäinen kannettava tallessa, juurikin siksi että hän saa siitä kätevästi varaosia. Vaikka se virtaliitin olikin sitten kyllä vähän eri mallinen ja uusi jouduttiin tilaamaan Kiinasta. Kunnes selvisi että niitä saa myös San Josesta.

Että ei siinä mittään. Huomenna jatkuu. Tuo munakennopatentti on kyllä aika hieno, siinä on vissiin eri ruuvit huolellisesti merkittynä, ettei mene hukkaan.


4 comments:

 1. Niin,

  Nykyajan laitteissa kun kuoret ovat vain muutamalla ruuvilla kiinni ja reunoilta ne napsahtavat muoviklipsien avulla toisiinsa. On vaikea tietää missä ne klipsit ovat ja miten ne saa yksi kerrallaan vapautettua.

  Sama juttu se on auton oven sivuverhouksen kanssa.

  Auton kojelauta jos vanhemmiten alkaa tärinöissä natista, ne on juuri nämä pikakiinnikkeet jotka ovat menettäneet kimmoisuutensa.

  Pienten elektroniikkalaitteiden ruuvit joilla piirikortit kiinnittyy koteloon, ovat lisäksi erikoiskantaisia ja vaativat kattavan työkalusarjan.

  ReplyDelete
 2. Se on kuin girurgin pöytä ennen leikkausta.

  ReplyDelete
 3. Siis näenkö unta vai onko olemassa järjestelmällinen mies jolla on siisti työpöytä?!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei ole olemassa. Tämä on siis meidän keittiösaareke, joka on vallattu käyttöön juurikin sen takia, missä kunnossa se työpöytä on.

   Delete

Hei, kerro nimesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...