Thursday, April 11, 2013

Vaatekaappi alkaa muodostua

Remonttiasia. Koska tämähän on periaatteessa remonttiblogi. Heh heh.

Naapurin isäntä, se joka on ollut tarkka-ampujana salaisessa Nicaraguan sodassa ja pitää nykyään lasitaiteilijavaimonsa kanssa kanatarhaa, mehiläisiä ja urbaaniviljelmää tossa meidän naapurissa, on ilmeisesti saanut inspiraation. Tuommoinen vaatekaapin hahmo oli nimittäin ilmestynyt meidän kylppäriin tänään.

Kissatkin siinä jo onnellisina uumoilevat, että tänne varmaan kohta pääsee piiloon.

Oikeaan haaraan tulee kaapinovet ja Elfaa sisälle. Vasempaan haaraan tulee kaksi riviä vetolaatikoita, korkeussuunnassa noin minun nenääni asti, ja niiden yläpuolelle kaapin ovet.

Lattiahan ei ole suora, eikä seinät. Eikä tuo nurkka ole suora kulma. Että siinä on vähän naapurin isännällä säveltämistä. Onneksi hän on mestaripuuseppä.

Periaatteessa tämän homman piti olla valmiina joulukuussa. Pysyköön pyssyharrastajan inspiraatio nyt yllä ja tilanne muutenkin suosiollisena.5 comments:

 1. Niin,

  Kai kissa muistaa tulla sitten pois ettei jää sokkeliin? Tuohan on vasta raami mutta olen kuullut myös että jenkeissä kaikki tehdään kevyemmästä tavarasta kuin suomessa.

  Sama se on muualla maailmassakin kun eristepaksuudetkin ovat vähäisemmät.


  Elokuvissa ja näytelmissä näkee hyvin miten lavasteiden seinä heiluu kun ovea liikutetaan.
  Nehän on vain lavasteita, tietänet senkin varsin hyvin.

  Tuleeko liukuovet vai saranoilla?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Liuku!

   Täällä rakennetaan kaikki ihan ohuista ja heppoisista matskuista! Ja timpuria on varoitettu, että laskee kissat ennen kuin tekee mitään peruuttamatonta :)

   Delete
 2. Kissat tykkäävät olla mukana siellä missä tapahtuu muutoksia, meillä ainakin! Vähintään nuuskuttamassa ja koko ajan jaloissa :D

  Voih, ei ole täältäkään löytynyt yhtään passisuoraa nurkkaa. Kuinka helppoa(?) remppaaminen olisikaan jos löytyisi, en tiedä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se tietysti käy mielessä, että olisko se sitten ihan mahdottoman vaikeeta ollu vatupassilla kattoo rakennusvaiheessa?

   Mutta talon vanha osa on rakennettu yli sata vuotta sitten, ehkä silloin ei ollut vatupasseja? Ja maa on järissyt sen jälkeen monet kerrat. Että jos se on siinä sitten mennyt vielä enemmän vinoon?

   Kylppäriosa rakennettiin vanhaan osaan kiinni. En tiedä olisiko sitä edes voinut rakentaa suoraan.

   Mutta samapa tuo. Onpa ainakin vieraille ohjelmaa, kun ne pannaan arvuuttelemaan mikä seinä on mihinkin suuntaan vino :)

   Delete
 3. Vihdoinkin, mutta pitää muistaa, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Kyllä on kiva kun vihdoinkin saatte tekstiilit järjestykseen.

  ReplyDelete

Hei, kerro nimesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...