Saturday, March 9, 2013

Palkinnokset


Semmoiset palkinnot tuli hankittua voittajille: Ensimmäinen palkintopaketti sisältää Kale Krunch -juustonmakuisia lehtikaalisipsejä Oaklandista, Numi-teepaketin jossa on niiden eri makuja pieni valikoima, Oaklandista sekin, sanfranciscolaista reilun kaupan luomusuklaata, Tapatio-chilikastiketta joka tulee Meksikosta ja jota on täällä joka ainoassa burritopaikassa ja tacokioskissa, kuivatavarana myytävää kasvischiliainesta johon lisätään vettä, tölkkipapuja, tölkkitomaatteja, ja keitetään 10 minuuttia, Odwalla-välipalapatukan joita tehdään tuolla San Josessa mun työpaikan lähellä, ja Dr. Bronner's -piparminttusaippuan, joka Ilta-Sanomatkin on nyt "paljastanut" tähtien salaiseksi kauneusaseeksi. Vaikka tuotteen nimi olikin käsitetty vähän väärin. Sitä käyttää siis täällä ihan kaikki, on käyttäneet kymmeniä vuosia vähän niinkuin Sebamedia tai Niveaa Suomessa, että ei se nyt niin ihmeellistä ole että sitä löytyy Paltrowin Gwynethinkin kylppäristä.

Toinen palkinto sisältää lehtikaalisipsejä, pienen pussin pähkinävoi-pretzelpaloja bulkkitynnyristä, samaista suklaata, ja pienen pahviin pakatun Dr. Bronner's -näytteen.

Kolmas palkinto sisältää lehtikaalisipsejä, suklaata, pikkupussin villiriisipuikkoja joita voi syödä välipalana tai ripotella vaikka salaattiin, ja pahvi- Dr. Bronner'sia.

Toivottavasti kelpaa! Minulle jäi kerran erään tilaisuuden jälkeen laatikollinen niitä Dr. Bronner's -näytteitä, ja aionkin tästä lähtien lähettää sellaisen aina silloin tällöin jollekin hyvän kommentin kirjoittajalle!

2 comments:

  1. Ihanat palkinnot! Olisipa onni osunut kohdalleni. Lehtikaalisipsit ovat takuulla ihan törkeän hyviä!

    ReplyDelete
  2. No, ehkä mä voitan tänä vuonna siinä Green Card -lotossa, kun en tässä voittanut :) Onnea vaan teille jotka voititte, palkinnot kuulostavat ihkuilta :-D

    ReplyDelete

Hei, kerro nimesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...