Friday, March 8, 2013

Onnea voittajille, ja naisille!

Naistenpäivän kunniaksi suoritimme Kaukana Espoosta -blogin palautekaavakkeen arvonnan. Se tehtiin lopulta Google Driven "randbetween"-funktiolla. Google keräsi siis kaikki vastaukset laskentataulukkoon numeroiduille riveille. "Randbetween"-funktiolla arvottiin kolme satunnaista lukua, joita vastaavilta riveiltä löytyivät voittajat. Virallisena valvojana toimi herra aviomies. Onnee ny, Antero, Eeva ja Laura! Toivottavasti paketeissa ainakin joku juttu onnistuu ja tuntuu kivalta! Käyn viikonloppuna kaupassa ja laitan paketit postiin.

Kyselyyn vastanneille tiedoksi, että hävitän nyt sieltä laskentataulukosta kaikki meiliosoitteet, niin eivät jää mihinkään kummittelemaan eikä tarvitse miettiä, etteivät ne joudu vääriin käsiin. Kyselyn tulokset säilytän ja yritän ottaa huomioon blogia kirjoittaessa mahdollisuuksien mukaan.

Kiitos ihan valtavasti kaikesta palautteesta, ja 118 vastauksesta. Aivan mahtavaa oli niitä lukea, olen lukenut kaikki palautteet moneen kertaan ja ajatuksella.

Meidän koira poseeraa tässä juhlan kunniaksi mahdollisimman ihanana. Onnea naisille ja voittajille, ja kiitos vastaajille, toivoo Trotsky-koira!


2 comments:

 1. Onko Trotsky kääpiösnautseri? Olen jo pitkään haaveillut samanlaisesta kaverista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Trotskyn rodu(i)sta ei ole tarkkaa tietoa, hän on löytökoira joka me haettiin tuolta Oaklandin rankkurilasta. Hänessä on varmuudella villakoiraa, koska turkki on sellainen ei-irtoava, jatkuvasti kasvava, mitä pitää trimmata. Eläinlääkäri arvelee että se toinen puoli olisi juurikin kääpiösnautseria, ja se sopii kyllä käyttäytymisen, värityksen ja ruumiinmuodon puolesta. Pää sillä on semmoinen suippo villakoiran pää.

   Trotsky on hyvin innokas lintukoira, erikoisalanaan "flushing" eli se kun ne pelästytetään lentoon ne linnut, ja hän myös noutaa vedestä ja ui mielellään. (Ei siis lintuja nouda, kun me ei metsästetä, mutta keppejä ja leluja.) Ne ominaisuudet tuntuisivat sopivan villakoiraan. Ja hän noutaa palloa suurella hartaudella - se kuulemma on pikkusnautsereillekin ihan tyypillistä. Trotskyä ei ylipäätään kiinnosta muu leikki kuin palloilu, koirapuistossakin hän viittaa kintaalla muille koirille ja vie vaan palloa kaikille ihmisille, että viitsitkö heittää.

   Snautserin tapaan hän varoittaa kovasti, jos vieraita on tulossa. Paitsi jos hän nukkuu, niinkuin silloin kun meidän pihassa oikeasti kävi murtomiehiä, ja koira nukkui sikeästi läpi meidän huudon ja hosumisen ja poliisien käynninkin. Tosi tehokas vahtikoira :D

   Olisi muuten eurooppalaisille koirasta haaveileville hirveästi hyviä koiria näissä Kaliforniankin löytöeläintaloissa, esim. chihuja on siellä häkit pullollaan ja niitä joudutaan jatkuvasti lopettamaan tilanpuutteen takia. Ja paljon hienoja villakoirasekoituksia, australian paimenkoiria, noutajia, pit bulleja ja sen sekoituksia tietysti, rottiksia - ihan vaikka mitä. Mäkin olen pelastanut kadulta jo kaksi koiraa. Molemmat on adoptoitu, ei siis käynyt huonosti.

   Kunpa joku organisoisi täältä kuljetuksen halukkaille. Chihuja täältä on vietykin lentokonelasteittain esim. Saksaan ja tonne itärannikolle, jossa ne on haluttuja ja harvinaisempia.

   Delete

Hei, kerro nimesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...