Wednesday, February 27, 2013

Kaksisataatuhatta menossa rikki! Arvonta!

Tämän postauksen yhteydessä menee hyvin luultavasti 200 000 sivun lukukerran raja rikki täällä Kaukana Espoossa -blogissa. Se on aika hiton paljon enemmän kuin ikinä osasin odottaa. Kiitos vaan ihan hirmuisen paljon kaikille lukijoille.

Minulla ei ole ollut Google Analytics käytössä kuin pari kuukautta, joten yksittäisten käyttäjien määrä ei ole tiedossa. Sitä ei näe täältä Bloggerin omista tilastoista. Päätellen Google Analyticsistä näkyvistä tiedoista, se saattaa olla hiukan alle puolet sivun näyttökerroista. Jotain 80 000 ja 100 000 välillä siis.

Juhlan kunniaksi olen päättänyt taas kerran kopioida idean Tahdon Asiat -blogista ja järjestää arvonnan. Palkintona on amerikanpaketti Berkeley Bowlista. Paketin sisällön päätän fiilispohjalta ostohetkellä. Palkintoja tulee olemaan yhteensä kolme, yksi isompi ja kaksi pienempää.

Arvontaan voi osallistua täyttämällä lyhyen lukijakyselyn, joko tässä sivulla tai täällä linkissä. Siinä ei ole kuin kaksi pakollista kysymystä, ei mene kuin hetki!

Voittajat valitaan jollakin hyvin tieteellisellä, randomoidulla systeemillä jonka insinööri on luvannut kehittää.

Päivitys 28.2.2013: Arvonta suoritetaan viikon kuluttua kyselyn julkaisemisesta, eli 6.3.2013. Kyselyvastauksia otetaan vastaan keskiyöhön Tyynenmeren aikaa 5.3.2013 asti, eli klo 10 aamulla 6.3.2013 Suomen aikaa.

Päivitys 5.3.2013 Poistin kaavakkeen, kun aika meni täyteen. Arvonta suoritetaan tällä viikolla.

Päivitys 8.3.2013 Arvonta suoritettu, ja voittajille ilmoitettu. Palkinnot lähetetään parin päivän sisällä. Hävitän nyt kaikki meiliosoitteet laskentataulukosta, niin eivät jää kummittelemaan.

No comments:

Post a Comment

Hei, kerro nimesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...