Tuesday, February 19, 2013

Havainnepiirros kermaperseestä

Jännittävä tapaus! Lahden muotoiluinstituutissa graafista suunnittelua opiskeleva Veera Arstio otti kommenttien kautta yhteyttä, ja kertoi tehneensä kermapersekirjoitukselleni koulutyönään kuvituksen. Veera kertoo pitävänsä juuri kuvittamisesta erityisen paljon, ja kun kysyin mikä olisi hänen unelmiensa kirja jota hän pääsisi ammattimaisesti kuvittamaan, hän sanoi että Bambi tai joku muu eläinsatu. Veera pitää scifistä, fantasiasta, ja muiden mielikuvitusmaailmojen piirtämisestä.

Minä olen tietysti hyvin otettu, että olen saanut inspiroida jonkun toisen ihmisen luovaa prosessia, ja aina vaan enemmän ihmeissäni kaikesta siitä, mitä tämä blogi elämässäni aiheuttaa.

Julkaisin Veeran kuvituksen myös siellä kyseisessä tekstissä, mutta kun ei sitä varmaan enää moni palaa lukemaan joka on jo lukenut, niin laitoin kuvan myös tänne ihan omaan postaukseen.3 comments:

 1. Onnistunut kuvitus! Ja että mä tykkään tällasesta blogien ja blogilukijoiden välisestä inspiroitumisesta sekä osaamisen jakamisesta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, se on kyllä riemukasta! En lakkaa ihmettelemästä näitä internetin ihmeellisyyksiä.

   Delete
 2. Tämä sinun heittosi köyhän miehen venäläisestä taisi osua lähemmäksi totuutta kuin uskoitkaan:
  "Venäläisten geeniperimä voidaan selvittää tieteellisesti ja aukottomasti. Tulokset ovat järkyttäviä: venäläiset eivät olekaan slaaveja, vaan venäjää puhuvia suomalaisia!"

  http://yle.fi/uutiset/venajan_verkossa_paasiaisen_karsimykset/6564933

  ReplyDelete

Hei, kerro nimesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...