Wednesday, January 16, 2013

Viekkaus, vääryys ja tarkastetut röörit

Tänään meillä kävi Oaklandin kaupungin rakennustarkastaja joka hyväksyi kylpyhuoneen putkityöt. Ja päivitteli edellisen tarkastajan vaatimuksia uusista suihkuista ja hanoista. Että olipa se nyt hankalana. On todella helpottava ja kiva tietää, että rakennustarkastukset suoritetaan täällä ihan fiilispohjalta. Että kuka nyt mitenkin. Kun niihin uusiin hanoihin ja suihkuihin ei kuitenkaan mennyt kuin tonni.

Pim, en ole katkera.

Sen kunniaksi tässä on nyt (sori pimeässä työpäivän jälkeen otettuja) tuoreita kuvia kylppäristä. Oli pakko ottaa kuvat nyt, kun siivooja kävi tänään ja siellä on nyt muutaman tunnin ajan siistiä.

Osataan sitä meilläkin. Kun ihan kaikkia kylppärikalusteita ei viitsitty laittaa uusiksi, ja nuo lavuaarit oli jo kiinnitetty ja viemäröity tuohon meidän vanhaan tiikkiseen TV-tasoon joka on nyt lavuaarikaappina, niin me ihan kylmästi väärennettiin hyväksyntätarrat jotka lavuaareihin vaaditaan. Jota me ei tiedetty silloin kun lavuaarit ostettiin halvalla netti-ilmoituksen perusteella hieman epäilyttävän heebon autotallista, jonne ne olivat epäilemättä päätyneet pudottuaan vahingossa jostain kuormasta.

Pesuallashommeli. Ja minä peilissä.

Kylmän rauhallisesti väärennetty lavuaarin sertifikaattitarra.
Kylppärin avohyllyn tavarat on järjestetty vanhoihin emalisiin jääkaappilaatikoihin.  Etsystä, halvalla.

Kylpykynttilät ja Tenojoesta joskus poimitut kivet jotka kannatti tuoda matkalaukussa tänne Kaliforniaan.

Tintoreton Kylpevän Susannan jäljennös. Himokas rabbi se siinä tiirailee.

5 comments:

 1. Iljettävä rabbi. Suloinen Susanna. :-)

  ReplyDelete
 2. Joskus olisi kiva nähdä tuo mukaamme nimetty maalaus ihan livenä!

  ReplyDelete
 3. Ooh, hienoa ja kiiltävää! Mutta mitä, ettekö valinneet amerikkalaisten rakastamaa, ylellistä marmoria? Meiltä onneksi löytyy, mutta ainoastaan allastasosta. Ystävillämme on koko kylppäri! Heh.

  ReplyDelete
 4. Alex, meidän remppadisaineri, yritti väkisin tyrkyttää niin onyksia (vai oliko se agaattia), marmoria kuin graniittia aivan joka paikkaan.

  Oikeesti onyksia. Tai siis agaattia. En tiedä nimeä suomeksi. Sitä on esim. keltasta ja vihreää, näyttää just silleen tosi ihanan uusrikkaan tasokkaalta, vielä viis kertaa prameammalta kuin marmori. Hirveesti raitoja ja kuvioita.

  En mä noita graniittisia keittiötasojakaan oikein tajua, musta graniitti on ulkomateriaali, soveltuu eduskuntatalon portaisiin. Mutta semmoinen meille oli kuulemma "ihan pakko" laittaa kun jälleenmyyntiarvo muuten aivan tyystin romahtaa. Mä otin semmosen mustan, mahdollisimman vähän graniitilta näyttävän graniitin. Siihen on tosi kiva hajottaa lautasia.

  ReplyDelete
 5. Ihanasti kaikki järjestyksessä tarpeeksi suurilla hyllyillä. Tenojoen kivet sykähdyttivät. Lyhdyistä tulee jännittävän itämaisen tuntuinen valo. Puiset sälekaihtimet sopivat hyvin teakkisen kaapin kanssa.

  ReplyDelete

Hei, kerro nimesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...