Sunday, December 2, 2012

Ensimmäinen aamu uudessa makkarissa

Muutimme viimeinkin sängyn uuteen makuuhuoneeseen alakertaan! Siellä oli IHANAN hiljaista nukkua. Kiljuvat prostituutit, jytisevät autostereot ja satunnaiset laukaukset eivät kuulu talon takaosaan asti.

Viimeviikonloppuinen murtovaras sen sijaan olisi jäänyt kiinni jos olisimme jo nukkuneet uudessa makuuhuoneessa: hän murtautui kellariin makuuhuoneen alla olevasta ovesta ja ehti viedä Johnin kalliin fillarin, vaikka murtohälytin tietysti kiljui kuin viimeistä päivää. Alakerrasta John olisi ehtinyt nopeammin perään, ja olisi melko varmasti vetäissyt pyörävarasta nekkuun. Pyörä on hänelle paitsi päivittäinen työmatkaväline, myös rakas ja tärkeä minuuden jatke.

No, mitäs menneistä. Uudessa makuuhuoneessa on ihanaa! Viime viikolla alkanut sadekausi rapisee kattoon ja kynttilät tuikkivat kivoissa suurennuslasi-seinälyhdyissä.


10 comments:

 1. Ei kivaa tollanen :/

  Muuten, voisitko mitenkään muokata tätä ulkoasua? :D Tuo taustakuva häiritsee jotenkin blogin selaamista.

  ReplyDelete
 2. Moi, vastauksena kysymykseesi: voisin, ja olen itsekin ajatellut ihan samaa... Mutta se vaatisi aikaa ja energiaa. Jonain päivänä epäilemättä inspiroidun, mutta en tänään :)

  ReplyDelete
 3. (Toisaalta voisin tietysti yrittää ottaa myös hiukan parempia kuvia, mutta se taas vaatisi jotain taitoja tai jotain. :)

  ReplyDelete
 4. Voi surkeus sen pyörän takia.

  Minä niin kunnioitan sitä, että uskallatte asua siellä. Jos meillä kuuluisi ulkoa satunnaisia laukauksia, olisin ihan hysteerinen.

  ReplyDelete
 5. Nii-in. Onkohan se rohkeutta vai tyhmyyttä...? Ei me mitenkään erityisen rohkeita ihmisiä olla. Me ollaan jotenkin totuttu tähän äänimaailmaan ja ainakin uskoteltu itsellemme, että todennäköisyys että meille sattuu jotain vakavaa, on pieni.

  ReplyDelete
 6. Mukava blogi ja ihana talo teillä. Mitä miehesi tekee työkseen? Ikävöitkö koti-Suomeen? Olisi myös mielenkiintoista tietää; miten olette tutustuneet? :)-Emmi

  ReplyDelete
 7. No hei Emmi., ja kiitos! Mieheni on nörtti ja koodaa semmoisia mittareita, millä mitataan aurinkosähköjärjestelmien energiantuotantoa. Me tavattiin vuonna -92 kun opiskelin Yhdysvalloissa. Ensin elämä vei eri suuntiin, mutta sitten vuonna 2004 kohtalo puuttui peliin :)

  ReplyDelete
 8. Ai niin - ja ikävöin. Ystäviä ja perhettä ikävöin oikeastaan ihan koko ajan. Maahanmuuttajan tunne-elämä.

  ReplyDelete
 9. Köh - on hieman erilaista tuo elämä Oaklandissa kuin täällä Kiinassa (jossa poliiseillakaan ei ole aseita eli luodit eivät onneksi viuhu) :-) Mutta kiitokset hienosta blogista! On mielenkiintoista miettiä kuin erilaista ulkomailla ja ulkomailla voikaan olla.

  ReplyDelete
 10. Kiinassa! Kauas on kaimaa viety :)
  Sulla on IHANA blogi. Ihania kuvia. Laitan heti blogilinkkeihin. Kiitos kommentista :)

  ReplyDelete

Hei, kerro nimesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...