Friday, November 9, 2012

Maratonin välietapin loppusuora häämöttää

Kesä meni remontin osalta sikäli hukkaan, että mikään ei voinut edetä ennen kuin Floridan kylpyammesäätäjiltä oli vaadittu uusi amme sen vuotavan tilalle jonka ruojat lähettivät. Kaikki 24 ilmaporereikää ammeen pohjassa oli tiivistetty väärin. Mieheni sekoitti asiaan muun muassa Floridan osavaltion kauppaviraston ja kuluttajansuojaviranomaiset. Sekä jotkut tyypit nimeltä Cesar ja Peggy. Peggy se vaan meilaili meille pää punaisena, mutta Cesar lähti San Salvadoriin hautajaisiin, eikä lähettänyt meille pienintäkään kylpyammetta, ja sai lopulta potkut. Floridassa ei osata myöskään laskea ääniä, niinkuin olette ehkä viime päivinä huomanneet. Ihme sakkia.

Mutta. Eric on apureineen paiskinut viime viikot ankarasti hommia, ja saamiemme tietojen mukaan tämä alakerran härdelli olisi nyt sitten tiistaina ehkä valmis.

Paitsi tietysti vaatekaappi, jonka tekee naapurin Andrew. Joka on todella mielenkiintoinen tyyppi, sama mies joka korjasi Niemen muuttofirman hajoittaman perintöpöydän. Andrew oli tarkka-ampujana salaisessa Nicaraguan sodassa jota virallisesti ei edes käyty. Nykyään hän on taiteilijavaimonsa kanssa urbaaniviljelijä-puuseppänä tässä meidän naapurissa. Jos zombiapokalypsi tulee, me mennään Andrewille ja Paminalle. Niillä on kanoja, kasvimaa, mehiläisiä, kuttuja, ja julmetusti pyssyjä. Andrew voi taitavasti tähtäillä pyssyllä niitä zombeja, ja me muut pannaan niille mehiläiset perään. Siinäpähän yritätte syödä meikäläisen aivoja.

Vessassa voi jo asioida! Ja suihkuseinän aaltopellit asennetaan tänään! Täällä haisee metallisahalta, jos tiedätte sen hajun. Kun metallia leikataan leikkurilla. Minä sanoin pienenä sitä sähkön hajuksi.

Innostuksessa on erilainen sävy nyt kun kaikki illuusiot on murskattu näin moneen kertaan. Nyt tässä on jotenkin sellainen suomalainen tunnelma. Tosi kiva joo. Pääsee kylpyyn. Kunhan on ensin siivottu ja muutettu ainakin viikon päivät. Jippii.
No comments:

Post a Comment

Hei, kerro nimesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...