Sunday, April 29, 2012

Urakoitsija itse

Tässä viehättävä rakennusurakoitsijamme Eric valmistelee suihkusyvennystä laatoituskuntoon. Täällä kaupungin rakennussäännöt vaativat tuollaisen typerän kynnyksen suihkutilan reunoille, siihen potkitaan varpaita vielä monta kertaa.

Eilen meille päsähti inspiraatio ja teimme kaikenlaisia pikkuhommia joista onkin tässä pidetty melkein puolen vuoden loma, kun välillä täytyy keskittyä myös työhön ja elämään eikä vaan remonttiin.

Ripustelimme verhotankoja ja vaatenaulakoita ja pesukonesyvennyksen hyllyjä. Ja teimme listan kaikista tekemättömistä pikkuprojekteista, joita on tietysti loppujen lopuksi ihan valtava määrä! Ruokakomeron ulosvedettävät hyllyt ja keittiösaarekkeen valmistelu ja ruokailuhuoneen pieni seinäkaappi ja keittiökaappien alavalot ja kissavessan sähkötyöt ja... Huh. Kaikenlaista.

Eilen kävimme myös ostamassa uudet yöpöydät Restoration Hardwaresta - tällainen pari, yksi avonainen ja yksi jossa on kolme laatikkoa. Meillä on aika yksinkertainen ja moderni metallisänky, ja ajattelimme että nämä vähän pehmentäisivät yleisvaikutelmaa. Tähän asti meillä on ollut yöpöytinä Ikean Molgerit, jotka ostettiin silloin kun niitä sai vielä tummemmaksi petsattuna.

Ulko-oven eteen, siihen olemattomaan "eteiseen", ripustettiin ikkunan molemmin puolin ihastuttavat Matégot-naulakot. Ikkunan alle tulee tällainen pikkuhylly jossa voi säilyttää avaimia ja sensellaista, ja sen alle nerokas kenkäteline. Hylly ja kenkäteline ovat vasta tulossa, tilasin ne eilen. Laitan sitten kuvia tänne kun kaikki on paikallaan.

Kohta meillä alkaa olla koko alakerta asuttavassa kunnossa! Aika mahtavaa.

No comments:

Post a Comment

Hei, kerro nimesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...