Sunday, December 4, 2011

Hän on vain upunut

Yksi kaverini oli sellaisessa työssä, jossa ohjataan toisinaan ihmisiä hoitoon erilaisista syistä. He olivat työkaverin kanssa saaneet järjestettyä erään ihmisen lääkärin vastaanotolle, koska tällä ihmisellä tuntui olevan psykiatrisen hoidon tarvetta. Hoidon järjestäminen oli ollut rasittava prosessi, ja niinpä kaverini oli kovin pettynyt kun lääkäri, joka puhui suomea aksentilla, oli eri mieltä asiakkaan hoidontarpeesta ja sanoi että "Miksi te lähettä hänen tänne kun hän on vain upunut?"

Tässä kuvassa on meitsi tämän viikonlopun jäljiltä. Eilinen huhkittiin varastolla, koko hoito piti purkaa ja pakata uudelleen että saatiin esiin sohva ja muut tavarat mitä tässä vaiheessa tarvitaan. Tänään aamulla yhdeksältä muuttomiehet roudasivat ne kamat tänne meille, ja tämä päivä on purettu laatikoita, järjestelty, ja erotettu se pino joka menee hyväntekeväisyyteen.

Vuosi ilman 90 prosenttia maallisesta omaisuudestamme on opettanut ainakin sen, että hyvin suurta osaa siitä ei tarvita mihinkään. Että good riddance heille.

Vuosi. Oikeasti. Minä en ole nähnyt tuota meidän sohvaa vuoteen.

Muistaakohan joku tätä lukeva, miten tähän remonttiin piti mennä ehkä neljä kuukautta?

Voitte kuvasta yrittää päätellä, olenko psykiatrisen hoidon tarpeessa vai vain hiukan upunut.

No comments:

Post a Comment

Hei, kerro nimesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...