Saturday, November 19, 2011

Maalari maalasi taa-loo-a

Kyllä ammatti-ihminen on aina ammatti-ihminen, sanoi Mäkinen kun huorissa kävi. No, mitenkäs minä nyt tällälailla asiattomuuksia. Viime sunnuntaina päätin että se mitä en iltaan mennessä saa maalattua, jää maalarimme Ismaelin huoleksi. Ismael on nyt heilunut apureineen täällä viikon ja ihanasti minun ei ole tarvinnut yhtään hioa ikkunanpuitteita, jotka "auttamaan" tullut ystävämme pilasi pakkelilla lähestulkoon täydellisesti. Ne ovat nyt ihan sileät ja hienot ja maalatut!

Marimekon pilallisen tapetin tilalle valittiin seinään Gliddenin maali nimeltä "Dried Basil", testasin sitä sohvatyynyn ja parin taulun kanssa ja hyvältä näyttää.

Päätimme jättää ruokailuhuoneen ovenkarmin historiallis-taiteellisen läikälliseksi. Ismael ja hänen apulaisensa hioivat kaikki eri maalikerrokset sadan vuoden ajalta näkyviin ja laittoivat päälle satiinilakan.

Portaikon seinävaloiksi valikoituivat vitosen maksavat Ikean pikku kattolamput. Ostimme niitä väliaikaislampuiksi kassillisen, ja meistä ne näyttävät noissa syvennyksissä niin hyvältä että ei niiden tilalle nyt sitten hankitakaan mitään muita valaisimia.

Seuraavaksi tapahtuu arvatkaa mitä. Me haetaan sohva varastosta.

SOHVA.

Sitä ennen pitää kyllä siivota ja organisoida, ja tänä viikonloppuna me lepäillään ja ensi viikolla on kiitospäivä. Mutta sitten sen jälkeen.

Sohva.

1 comment:

  1. Lamppu sopii paikkaansa, kuin nappi silmään. Varmaan tulee nätti valo. Ovenpielet on tosi hurjat,

    ReplyDelete

Hei, kerro nimesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...