Sunday, October 30, 2011

Tuore tilannekuva keittiöstä


Minä taistelin tänään koko päivän olohuoneen erkkerin pakkeloinnin kanssa, saadakseni seinät ikkunoiden välistä maalauskuntoon. Hengityssuojaimesta huolimatta on aika tukkoinen olo sen kaiken hiomisen jäljiltä. Mies teki tapettiseinään pohjustuksen, ja hurautti keittiön seinään nämä lasihyllyt. Nyt on saarekkeen viimeistely enää jäljellä.

Alhaalta laskien toisella hyllyllä ovat hoodoo-tarvikkeeni: Van Van -öljy ja ammoniakkipesu. Luulenpa että niitä on voinut olla tässä talossa käytössä jo sata vuotta sitten. Ajattelin että ei siitä haittaakaan voi olla, että nojataan paikalliseen kansanperinteeseen loitsuasioissa. Jos saataisiin vaikka se Åke-sedän haamu noiduttua takaisin peiliin, sitten jos sen saa jotenkin korjattua.

Mitä, lasihyllytkö muka hieman epäkätevät maanjäristyksen sattuessa? Älkää höpäjöikö. Meillä on Van Van -öljyä.

2 comments:

 1. Moikka sinne Oaklandiin!
  Bongasin sivusi jostain Facebookin jaosta. Halusin vain kirjoittaa sinne, koska Oaklandissa asuu meidän yhdet kaverit, suomalaiset Puhakat.
  Olettekohan jo törmäilleet ??
  Kävimme heillä kylässä viime syksynä kun ajeltiin asuntoautolla sieltä ohi.
  www.usasyksy2011.suntuubi.com
  Mielenkiintoisia juttuja sulla,vaikka en ehtinyt vielä kaikkiin perehtyä.
  Iloa ja valoa alkavaan viikkoosi.
  Anneli

  ReplyDelete
 2. Kiitos! Mukavaa kun kommentoit. Ei ole vielä Puhakat tulleet vastaan, mutta luultavasti heiltä ei voi välttyä! Sen verran vähän suomalaisia kuitenkin täällä.

  Ihana muisto matkasta tuo sivusto! Hieno.

  ReplyDelete

Hei, kerro nimesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...