Friday, June 3, 2011

Viimeisimmät kuvat


Laatat tuli, portaat meni, ja minä ostin aika halvalla ihanan pöydän vanhantavarankaupasta. Takapihan vajasta löytyneitä lattialaattoja (!) laitettiin isoon komeroon, johon tulee pesukone ja kuivain, sekä kissavessan lattiamateriaaliksi. Kissavessa on kätevästi heti ulko-oven edessä, niin ei tarvitse kanniskella kissanhiekkasäkkejä sen kauemmaksi. Portaikon alle rakennettuun koloon mahtuu kissojen katettu hiekkalaatikko, kissanhiekkasanko, ja pieni mini-imuri jolla voi imuroida ohi rapsahtaneet hiekat. Kissavessaan tulee myös sähköinen tuuletus!

Eilen kun tulin töistä, oli Agustin purkanut ulko-oven edestä portaat ja jättänyt meille alumiinitikkaat. Trotsky-koira haisteli portaiden paikkaa hetken ihmeissään, mutta antautui sitten aivan tyynesti kannettavaksi kun kiipesin kotiovelle. Hän on ihan tottunut remonttimeininkiin. Agustinia nauratti aamulla, kun minä teeskentelin järkyttynyttä ja päivittelin että joku on vienyt meidän portaat.

Sitten kun Agustin saa uudet portaat valmiiksi, laatoittaja Juan pääsee kantamaan saumauslaastin sisään ja tekemään hommansa loppuun. Laastin väriksi valittiin Alexin suosituksesta Platinum, joka kuulemma on sinertävän harmaan valkeahko laasti. Me ajateltiin että Alex tuntee Home Depotin valikoimat paremmin kuin me, päättäköön hän tämänkin asian.

2 comments:

  1. Olin hetkeksi unohtanut lukea kuulumisianne, mutta nyt taas ajan tasalla. Vau, hienolta näyttää!
    Terveiset helteisestä Helsingistä,
    Outi

    ReplyDelete
  2. Hei Outi! Hyvää hellettä sinne! Tännekin tuli viimein lämpimät kelit.

    ReplyDelete

Hei, kerro nimesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...