Monday, May 2, 2011

Perussuomalainen perushuumeita käyttävä perushomo


Valitsin otsikkoon tarkoituksella sanat huume ja homo, jotka verkkohesarin etusivullakin ovat aina trafiikkityrkkynä. Jos internetissä lukee huume tai homo niin ihmisille tulee helposti halu klikata sitä sanaa. Ajattelin että sillä lailla voisi tulla lisää lukijoita blogiin. Sori vaan jos oli vähän halpamainen temppu. Olisin laittanut vielä sen n:llä alkavan haukkumasanankin jota jotkut käyttävät tummaihoisista ihmisistä, ellen olisi pelännyt että joku käsittää väärin. Eikä minun luontoni kyllä muutenkaan anna periksi laittaa sitä sanaa tähän blogiin.

Suomen vaaleissa tuli väärä tulos, ja se on harmittanut niin minua kuin monia muitakin sivistyneitä ihmisiä. Tyhmät rasistit pärjäsivät, puhumattakaan Kike Elomaasta. Minä muistan kun kävin 7-vuotiaana katsomassa kun Kike ja Kim pullistelivat muskeleitaan Lokalahden Silakkamarkkinoilla, ja se oli erikoisinta mitä olin siihen mennessä koskaan nähnyt. Tänä päivänäkin pidän bodareita ihan todella erikoisen näköisinä. Jos miettii mitä tahansa venytettyjä kauloja, sidottuja jalkoja tai rei'itettyjä alahuulia, joita pidetään yleensä primitiivisten, ei-valkoihoisten kulttuurien tuotteena, niin Kike on kyllä aikoinaan ollut sellainen etnograafinen mallinäytös että siinä jää maoripäällikkö toiseksi. Minulle jäi vahvasti mieleen Kiken kaulasuonet. Ajattelin että hänen kaulansa näyttää miehen sukupuolielimeltä. Olin nähnyt sellaisen yhden luokkakaverini isän pornolehdessä.

Ei niin ettei pullistelusta voisi ponnistaa politiikkaan. Arnold Szhwarzeneggerilta se onnistui suorastaan hämmentävän hyvin, mutta hän naikin Kennedyn ja sai sitä kautta eturivin koulutuksen. Kike ei minun arvioni mukaan ole nähnyt riittävästi vaivaa ansaitakseen ajella eduskuntatalon hissillä päivittäin. Ei hän ole edes nainut ketään Kennedyyn verrattavaa, minkä myös lasken vaivannäöksi.

Jollain pitää erottua, kun suomalaiset ovat pohjimmiltaan kaikesta aika samaa mieltä. Esittelin amerikankavereille suomalaiset puolueet näin:
- Sosiaalidemokraatit. Sosiaalidemokraatteja jotka eivät voi tehdä mitään ilman ammattiliittojen lupaa, ja todistelevat älyllistä suuruuttaan kritisoimalla Yhdysvaltoja.
- Kokoomus. Sosiaalidemokraatteja jotka uskovat olevansa vähän parempaa porukkaa koska heidän puolueeseensa kuuluu ekonomeja. Kuvittelevat että amerikkalaiset tykkäävät heistä. Lapsilisät kuuluvat silti kaikille vaikka olisi miten helvetinmoiset tulot.
- Keskustapuolue. Sosiaalidemokraatteja, joita ennen kiinnostivat vain maataloustuet ja paikallispoliittinen kähmintä, ja joita nykyään kiinnostavat vain... maataloustuet ja paikallispoliittinen kähmintä.
- Vihreät. Sosiaalidemokraatteja jotka teeskentelevät välittävänsä luonnonsuojelusta, mutta tosiasiassa tekevät ihan mitä tahansa pysyäkseen hallituksessa.
- Ruotsalainen puolue. Sosiaalidemokraatteja jotka uskovat olevansa vähän parempaa ja sivistyneempää porukkaa koska he puhuvat arkaaista ruotsinkielen murretta. Todellisuudessa he tietysti ovatkin parempaa ja sivistyneempää porukkaa.
- Perussuomalaiset. Sosiaalidemokraatteja joita haittaavat maahanmuuttajat.
- Vasemmistoliitto. Sosiaalidemokraatteja joita nolottaa Neuvostoliitto ja oma aiempi vouhotus.

Persuilu edustaa, niinkuin kaikkialla on todettu, muutosvastarintaa. Aina kun maailma muuttuu niin jotkut haluavat ettei se muuttuisi. Paperitehtaan työläiset jäkittävät työttöminä eivätkä ymmärrä mennä koulutukseen jossa heistä tehtäisiin digitaalisia tietotyöläisiä. Maalaiset eivät suostu muuttamaan taajamiin vaikka maalla asumisessa ei ole mitään järkeä. Juntit eivät suostu tajuamaan että suomalaisuus ei ole ihonväristä kiinni ja maahanmuutolle ei voi mitään, joten viisainta olisi alkaa miettiä miten sen kanssa eletään että kaikki maailman kansat ovat aika pian värikirjoltaan niinkuin brasilialaiset. Minusta se on ihana ajatus mutta ymmärrän hyvin että kaikista ei ole. Alkoholistitkin juovat viinaa ja syöpäpotilaat polttavat tupakkaa, ja ihmiset ovat jostain syystä kiintyneitä juuri omanlaiseensa pigmentointiin. Silkkaa tyhmyyttään ja ilkeyttään. Kö?

Mitä jos suvaitsevainen Suomi olisi sellainen maa missä ihminen saisi pelätä muutoksia rauhassa, ilman että kukaan pilkkaa? Tarvittaisiinko siihen silloin oma puolue?

Olen ihan vakavissani. Saako sitä pelätä, että kaikki menee taas vaikeaksi, jos elämä on jo muutenkin potkinut päähän ja tuntuu että aiemmatkaan kohdalle osuneet muutokset eivät ole menneet mitenkään loistavasti?

Auttaako muutosta pelkäävää ihmistä se että toiset vittuilevat ja sanovat tyhmäksi ja sivistymättömäksi? Sillä laillako niitä lapsiakin kasvatetaan, että jos lasta pelottaa tai jännittää joku asia niin sitä haukutaan tyhmäksi?

Onko tavoitteena sellainen Suomi missä jokainen saa omista lähtökohdistaan ponnistaen kasvaa rauhassa ja turvassa ja tuettuna sen verran kuin pystyy? Vai sellainen missä kaikki menestymättömyys ja epäfiksuus on omaa syytä kun kerran pitää olla niin tyhmä ja paska ja idiootti?

Ja sillä laillako sitä luodaan sitä tulevaisuutta, jossa asiat muuttuvat yhä nopeammin ja jossa muutoksen sietokyky on ihmisen tärkein ominaisuus, että nolataan kaikki jotka eivät Alexander Stubbeina singahtele sujuvasti maailman näyttämöillä?

Lopuksi kysäisen vielä, että voiko olla niin että mitä kiihkeämmin joku pilkkaa ja halveksuu jonkun toisen rasismia, sen tiukempi on käännynnäisen kiihkon lemu, ja sen vähemmän on aikaa siitä omasta muutoksesta, kun tajusi että sitä n:llä alkavaa sanaa ei ihan oikeasti voi käyttää toisista ihmisistä, ja muuallakin kuin vaaleaihoisissa maissa asuu ihan kyvykkäitä tyyppejä, joita ei välttämättä tarvitse määritellä joka lauseessa rodun kautta?

Et mää nyt vaan tämmöttös ihan kysyn. Et jos vaik Kike vois vastata tai joku.

(Perusteilla olevasta natsipuolueesta en sano muuta kuin että DNA-testi koko porukalle, ja jos löytyy yhtään mitään epäpuhtautta tai afrikkalaisia esiäitejä niinkuin meiltä kaikilta löytyy, niin rangaistukseksi Kaarina Hazardin henkilökohtaiseen puhutteluun joka jätkä.)

23 comments:

 1. Terveisiä Espoosta! Täällä yksi, jota tuo räväkkä otsikkosi houkutteli lukemaan stoorin loppuun saakka! Hyvät määritelmät Suomen puolueista!

  ReplyDelete
 2. Hieno kirjoitus, kuten kaikki tässä blogissa siitä asti kun aloin lukea muutama kuukausi takaperin. Kaikkia remonttijutskia en ole jaksanut, mutta samoilla linjoilla mennään tässä asiassa!

  T: perussuomalainen, muttei "perussuomalainen" ja ulkomaillakin asunut vastarannankiiski

  ReplyDelete
 3. No kiitos paljon anonyymille. ja samoilla linjoilla mennään myös sikäli että noita remonttijutskia ei aina oikein jaksaisi, heh heh :)

  ReplyDelete
 4. Kas, aluksi ajattelin että viet stoorin kohti persu kitinää, mutta loppu yllätti. Varsinkin kun tietää mistä lähtökohdista kirjoitat; asuinpaikkasi asukkaat - joita kohtaan varmasti sympatiasi ovat heränneet kanssakäymisen myötä - ovat yleistäen nimenomaan sitä roskasakkia mitä persut käyttävät esimerkkinä Suomeen ei-toivotusta ryhmästä. Itse en persuja laadullisista syistä voisi äänestää, mutta olen kyllä samaa mieltä viestisi loppuosiosta.

  ReplyDelete
 5. Kiitos kommentista! Joo täällä "roskasakin" keskellä sitä huomaa miettivänsä, kuka on fiksumpi: se joka pärjää kivasti kivoista lähtökohdista, vai se jolle on jaettu pakan paskimmat kortit ja siitä huolimatta rytyytellään elämässä eteenpäin. Noin Darwin-pohjalta tulee mieleen, että urbaaniselviytyjä peittoaa pullasorsan. Ja Suomessa, sori vaan, ei ole muita kuin pullasorsia, paitsi vanhin elossa oleva ikäluokka.

  ReplyDelete
 6. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 7. (Tuli mieleen vielä lisätä että semmoinen ajatus mikä on ehkä iän myötä myös paremmin alkanut kirkastua, on että ihmisen tekoja voi pitää mäntteinä mutta silti tuntea aitoa myötätuntoa häntä kohtaan. Crackia elämänsä suruihin vetävä ghettolainen ja tietämätöntä rasistista paskaa suoltava tuore kansanedustaja ovat minun näkökulmastani samalla viivalla: aivan paska ratkaisu, mutta ei se vielä tee ihmisestä paskaa. Ihminen voi aina oppia ja kasvaa.)

  ReplyDelete
 8. Mainiota tekstiä, Sussu! Lähes jokaisessa suomalaisessa asuu pieni persu, jonka tunnistaminen on etenkin ns. sivistyneistön piirissä vaikeaa. Kaikkihan me tunnemme tämän mairean herran/rouvan, joka aina vetoaa jossain vaiheessa sanoihin 'en ajattele niin, mutta silti...'. Ymmärrän kyllä muutosvastarinnan, mutta vaalien jälkeinen aika on osoittanut, että pinnan alla kytee oudon voimakkaita tunteita, ja ps:n vaalivoitto on saanut monet ihan tavalliselta vaikuttavat ihmiset laukomaan ulkomaalaisille aivan älyttömiä kommentteja. Täysin riippumatta ko. ulkomaalaisen statuksesta. Säälittävää, mutta tietyllä tavalla ymmärrettävää. Kunpa ihmiset ymmärtäisivät, että markka tai Karjala eivät tule takaisin, ja että ihminen on ihminen, vain lähtökohdat ratkaisevat.

  ReplyDelete
 9. PS:n vaalivoitto on herättänyt ihmisissä oudon tunteen siitä, että ulkomaalaisen näköisille ihmisille saa sanoa tai huudella mitä vain. Turkkilainen tuttuni, joka on asunut Suomessa parikymmentä vuotta, sai kuulla aivan siististi pukeutuneelta keski-ikäiseltä rouvalta Käpylässä, että hän haisee 'islamistiselta' ja että rouva ei ainakaan hänen viereensä bussissa istu. Ja surullisenkuuluisan Suomi24:n kaikki palstat ovat täynnä ihmeellistä persupaskaa. Sananvapaus on ihan ok, mutta jossain vaiheessa pitäisi miettiä, pitääkö se sallia kaikkein tyhmimmille myös. Myönnän, että tämä on diskriminointia, mutta ajattele nyt esim. herra Hakkaraista... Nyt nuo poloiset ääliöt saavat yllyttää toisiaan niin Hommafoorumilla kuin kymmenillä muillakin saiteilla. Tässä tapauksessa ns. sananvapaus, millä rasistit puolustelevat ulostuksiaan, toimii itseään vastaan. Valitettavasti yleinen kehitys Euroopassa ruokkii muukalaisvastaisuutta. Pessimistisesti sanoen historia tietyllä tavalla taas toistaa itseään. O tempora o mores!

  ReplyDelete
 10. Ai niin, kommenttisi perusteilla olevasta natsipuolueesta oli aivan loistava! Luin taannoin - taisi olla HS:n sunnuntaisivuilta tms.- jutun, jossa todettiin, että kaikkien nykyisin elävien ihmisten dna on jäljitettävissä Afrikkaan, ja että jos kaikki muut maailman ihmiset paitsi suomalaiset kuolisivat, ihmiskunnan geneettinen profiili olisi silti n. 88% alkuperäisestä. Eli n-perimää ollaan kaikki... Olisipa mainiota Joensuun skinillekin tajuta olevansa alunperin jostain Somalian tienoilta :)

  ReplyDelete
 11. Ilkka, kiitos kommenteista! Hesarissa oli eilen erinomainen mielipidekirjoitus tämän aiheen tiimoilta: http://bit.ly/mZAfIa

  ‎"Ehkä kuviteltujen maahanmuuton ongelmien sijasta tulisi välillä tarkastella myös todellisia yhteiskunnallisia ongelmia."

  Ehkä niin.

  ReplyDelete
 12. Monipuolinen ja ihan oikeasti avarakatseiselta tuntuva kirjoitus, kiitos. Siitä en kyllä ole ihan vakuuttunut, ettäkö edes vähäinen osa Perussuomalaisista vastustaisi kaikkea maahanmuuttoa, eli se osa vaikutti hieman kuluneelta olkiukolta.

  Aika moni "maahanmuuttoa" kritisoiva vastustaa itse asiassa sellaista humanitaarisen maahanmuuton virtaa, josta on ihan konkreettisen negatiivisia seurauksia yhteiskunnan sosiologiselle ja taloudelliselle hyvinvoinnille; sellaisia mitä muualla länsieuroopassa nähdään jatkuvasti ja joiden suuntaan Suomi jälkijunassa on hyvää vauhtia puksuttamassa. Halu jarruttaa ja vaihtaa raidetta leimataan turhan usein vainoharhaiseksi "muutoksen peloksi". Halu muuttaa suuntaa ei kuitenkaan ole perustelematonta, mikäli edessä häämöttää kulttuurinen umpikuja. Monikulttuurisuutta on monenlaista, eikä sen kaiken ole mitenkään välttämätöntä tulla samassa paketissa.

  Terveisin,

  huonoa maahanmuuttoa vastustava huolestunut perussuomalainen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentista ja siitä että luit ajatuksella.

   Delete
 13. miksi ei voi lukea neekeri?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Laitapa reippaasti oma nimi tähän mukaan, ja kerro minulle että miksi voi? Jos ei rohkeus riitä, niin se riittänee vastaukseksi omaan kysymykseesi.

   Delete
 14. ... Kiitos kirjoituksestasi,

  .....Sen ansiosta näen ajan harson läpi silakkamarkkinoille Lokalahteen, ja Kiken suonikkaan kaulan. Pelkäämpä etten pääse tästä kuvantamisestani eroon ennen kuin kuolen tai dementoidun....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oho, paha. Sori! Kyllä se minullakin vähän verkkokalvoja viiltelee...

   Delete
 15. Hei,

  ja kiitos hyvästä kirjoituksesta. Ihmiset nyt eivät vain ole samanlaisia ja se erilaisuuden hyväksyminen tuntuu olevan kovin vaikeata. Suvaitsevaisuutta voi toki oppia, voin kertoa omakohtaisesta kokemuksesta muutaman Brasilian vuoden jälkeen.

  Repesin täysin puolueiden kuvauksia lukiessani ja virtuaaliverkkokalvot vaurioituivat iäksi Lokalahden markkinoilla. You made my day :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ja sori niistä verkkokalvoista! :)

   Delete
 16. Ja edellä mainittujen kiitosten ja lainaisten lisäksi vielä yksi mainitsemisen arvoinen kohta. "Auttaako muutosta pelkäävää ihmistä se että toiset vittuilevat ja sanovat tyhmäksi ja sivistymättömäksi? Sillä laillako niitä lapsiakin kasvatetaan, että jos lasta pelottaa tai jännittää joku asia niin sitä haukutaan tyhmäksi?"

  Valitettavasti, näin se tuntuu olevan. Edelleenkin usko tuohon kasvatusmetodiin, että haukutaan ja kritisoidaan, tuntuu olevan vahva täällä suunnalla sekä koulussa että kotona.

  Hyviä uusia juttuja vuodelle 2013!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Odottelen täällä että koska joku hoksaa että juuri tuo lainaamasi kohta, ja ilkamoiva kermapersekirjoitukseni ovat keskenään ihan ristiriidassa. :)

   Onneksi en ole mikään poliitikko tai muuten viran puolesta viisas, niin minun ei täällä ulkosuomalaisen remonttiblogissa tarvise esittää mitään kattavaa, sisäisesti eheää ohjelmaa siitä miten maailman asiat pitäisi järjestää.

   Riitelen täällä itseni kanssa ihan vaan että tsuppaduidaa.

   Delete
 17. N'sana ei ole haukkumasana, vaikka sitä käytetään haukumasanana, kuten myös homoa, somalia tai vaikkapa rumasti sanottua poliittisesti korrektia "tummaihoista" josta ei tiedä mihin se viittaa, ehkä henkilöön jonka poseeraamisesta kansallispuvussa viljapellon laidassa Raisio nostaisi oikeusjutun. Tyttäreni luulee että tummaihoinen tarkoittaa juuri häntä.

  Valitettavasti eniten oikeudestaan käyttää n-sanaa nillittävät ne, jotka käyttäisivät sitä kuitenkin haukkumasanana. Ja koska kuka tahansa afrosuomalainen on kuullut sanan lähes yksinomaan haukkumasanana hiekkalaatikolta alkaen, on ymmärrettävää että sana ei ehkä ole enää ihan käyttökelpoinen.

  ReplyDelete

Hei, kerro nimesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...