Wednesday, May 18, 2011

Kanelinsyöntikilpailu

Muistui yhtäkkiä mieleen semmoinen kerta kun ystävämme Allison tuli lapsineen meille iltakylään ja pojat (jotka olivat silloin ihan pikkunappuloita) halusivat että pidetään kanelinsyöntikilpailu. YouTubestahan saa tunnetusti tosi järkeviä ideoita. Tässä nyt siis todiste siitä miten vastuuttomia ja muutenkin kamalia vanhempia täällä ollaan! Video on vuodelta 2007, eli tässä on muutettu kaksi kertaa tuon jälkeen ja lapsetkin on kasvaneet, mutta me vanhemmat ei olla vanhennuttu ihme kyllä yhtään! Kokeilkaa itse jos luulette että tuo on jotenkin helppoa.

6 comments:

 1. Ah, tätä hauskemapaa lapsi-aiheista postausta en ole koskaan päässytkään näkemään! Isä pärjäsi hienosti!

  Ihan tosiaan alkoi tehdä mieli kokeilla, että miltä se kaneli sitten mahtaa tuntua.

  ReplyDelete
 2. Kokeile vaan mutta pariin viikkoon sen jälkeen et ehkä halua nähdäkään kanelipullaa! Allisonin Max-paralle jäi trauma, ei ole poika syönyt kanelia tuon jälkeen.

  ReplyDelete
 3. Aivan hillitön video! Arvaan, että olette sosiaalisissa ympyröissä sikäläinen vetonaula ja piristys! Kutsuja satelee eri tilaisuuksiin! :)


  Laitoin tästä linkin miehelleni, tällä kun on ollut kunnia osallistua puolestaan vehnäjauhon syöntikisoihin.

  ReplyDelete
 4. Haa, tämäpäs mielenkiintoista. Itse olin aikanaan vehnäjauhonsyöntikilpailussa. Osallistujille annettiin suuhun RUOKALUSIKALLINEN hienointa mahdollista vehnäjauhoa, ja kilpailun voittaja olisi se, joka ensimmäiseksi viheltää.

  Yksilösuoritukset olivat varsin näyttäviä. Yksi yritti oikaista ja viheltää heti alkuun suu täynnä jauhoa. Sai aikaan pitkän "jauhosavun", muttei pihaustakaan. Päätös osoittautui muutenkin vääräksi: vihellysyrityksen jälkeen oli pakko vetää henkeä... Onneksi elvytystä ei tarvittu.

  Muut kilpailijat yrittivät tämän nähtyään tarmokkaasti saada suussaan olevan jauhomäärän kostutetuksi, mutta ruokalusikallinen jauhoa muuten kuivattaa suun todella perusteellisesti. Mutristukset olivat näkemisen arvoisia, yleisö oli tikahtua nauruun.

  Ne, jotka lopulta onnistuivat kasteluyrityksessään, havaitsivat suussaan sijaitsevan sementtipallon. Sen ohi on aika työläs viheltää.

  Joukon fiksuin älysi ruveta jyrsimään palloaan pienemmäksi, jotta saisi huuliaan suipistetuksi tarpeeksi. Seurauksena olevaa ilmeilyä naurusta ulvoen katseleva yleisö jonkin verran häiritsi suoritusta, mutta lopulta voittaja kuitenkin saatiin selville.

  ReplyDelete
 5. Ihanaa tietää että maailmassa on muitakin yllytyshulluja! :)

  ReplyDelete

Hei, kerro nimesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...