Tuesday, October 26, 2010

Uudelleenajateltu yläkerta


Meidän talossa oli alunperin kaksi asuntoa. Yläkertaan kuljettiin ovesta jonka paikka näkyy vieläkin tuossa missä on yläkerrassa tuollainen pieni ikkuna. Ovi on tukittu, ja sen edessä on vieläkin kohta johon on tullut ulkokautta portaat.

Joskus 60-luvulla kaksi asuntoa yhdistettiin ja alakertaan lisäiltiin kaikenmaailman lisäosia. Ne on toinen toistaan huonommin rakennettu. Huonous etenee progressiivisesti tässä kuvassa vasemmalta oikealle. Yläkerta pilattiin portaikolla jonka ylätasanteelle mahtuisi ruotsinlaivan tanssilattia. Tasanteen vieressä on pieni vaivainen huone jossa on yksi ikkuna, johon kyllä mahtuu sänky mutta ei sen lisäksi komeroa. Toinen huoneista on vähän isompi ja valoisampi, mutta siitäkin on lohkaistu iso osa kylppärille, jonka kannattaisi oikeastaan olla ihan eri paikassa.

Alex on nyt onnistuneesti ratkaissut kaikki nämä ongelmat, mutta meiltä loppuvat seuraavaksi rahat. Nyt seuraa ohjelmassa budjettipalaveri. Minun puolestani voidaan aivan hyvin hankkia käytetyt kodinkoneet jos nuo hukkaneliöt saadaan jotenkin pelastetuksi. Kaivetaan lankkulattia esiin ja unohdetaan bambupinnoitteet. Onneksi meillä on jo pesukone! Mistähän muusta sitä vielä voisi säästää. Pitää ehkä hankkia kanoja ja pupuja lihakarjaksi, niinkuin se urbaanifarmarinainen josta aikaisemmin kerroin. Itseasiassa kyseinen urbaanitila on lähellä uutta kotiamme, ehkä minä pääsen sinne piiaksi ja saan meille kananmunat ilmaiseksi. Onneksi on Craigslist, sieltä saa kaikkea halvalla.

No comments:

Post a Comment

Hei, kerro nimesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...